نرم‌افزار رایگان که باید روی هر کامپیوتر نصب شود

ساخت وبلاگ
1. ویندوز ۱۰

معمولا یک نسخه‌ی ویندوز روی سیستم‌ها نصب هست. در صورتی که این نسخه، ویندوز ۸.۱ یا نسخه‌ی دیگری بود، اولین کاری که می‌کنید این باشد که آن را به ویندوز ۱۰ ارتقا بدهید؛ یک نسخه‌ی بسیار راحت و بی‌بقص از ویندوز برای کامپیوترها. اگر به اینترنت وصل باشید، برای به روز کردن نسخه‌ی ویندوز پیامی به شما فرستاده می‌شود.اگر هم به هر دلیلی از کار با Windows 10 خوش‌تان نیامد، تا ۳۰ روز وقت دارید به همان نسخه‌ی قبلی ۸.۱ برگردید.

۲. مرورگرهای مناسب

کار با اینترنت بدون یک مرورگر مناسب و خوب، ممکن نیست. Internet Explorer که به صورت پیش‌فرض روی ویندوز هست، یا Edge Browser، به‌خوبی پاسخگوی نیاز اکثر کاربرها نیستند و باید برنامه‌های بهتری را جایگزین‌شان کنید.Firefox و IE 11 مرورگرهای خوبی هستند ولی توصیه می‌کنیم از Chrome استفاده کنید.

۳. برنامه‌ی Ninite

وقتی سیستم را روشن می‌کنید، این برنامه باعث می‌شود تا سیستم سریع‌تر لود شود. فایل‌تان را انتخاب و روی Get Installer کلیک کنید. سایت، یک فایل exe به شما می‌دهد که باید نصب و اجرای شود.

۴. آنتی ویروس AVG

به محض این‌که به اینترنت متصل شوید یا از طریق پورت USB اقدام به انتقال اطلاعات کنید، خطر ویروسی شدن سیستم شما وجود دارد. گاهی آنتی ویروسی روی ویندوز نصب هست اما این‌ها معمولا کارایی خوبی ندارند.


۵. آنتی بدافزار

یک آنتی ویروس مثل AVG برای امنیت سیستم و اطلاعات‌تان لازم است اما کافی نیست. شما به یک آنتی بدافزار (Anti-Malware) هم احتیاج دارید.آنتی بدافزار را هم دانلود و نصب کنید. . این یکی ۴ لایه‌ی امنتیتی مضاعف به مرورگر شما اضافه می‌کند.

۶. برنامه‌ی PC Decrapifier

برای پاک کردن برنامه‌های به درد نخوری که تا حالا خودتان یا شرکت سازنده روی سیستم نصب کرده‌اید و جز پر کردن فضا و کند کردن کارایی دستگاه فایده‌ی دیگری ندارند.وقتی این را نصب کردید، برنامه سیستم شما را اسکن می‌کند و لیستی از چیزهایی که قبلا نصب کرده بودید اما مدت‌هاست بلا استفاده مانده، برای شما ارایه می‌کند. آن‌هایی که نمی‌خواهید را پاک کنید.

۷. برنامه‌های benchmark و stress-test

اگر تمام قطعه‌های سخت‌افزاری را خودتان با دقت سرهم کرده باشید، معمولا جای نگرانی نیست. ولی اگر دستگاه را به صورت پک کامل خریده‌اید و از قابلیت اجزا مطمئن نیستید، این برنامه‌ها را اجرا کنید تا از میزان توانایی و کشش سخت‌افزاری دستگاه‌تان اطمینان حاصل کنید. برنامه‌های رایگان متعددی برای تست Benchmark و Stress وجود دارند که دستگاه را تحت شرایط سخت کارکرد قرار می‌دهند و میزان قابلیت و ظرفیت آن را ارزیابی می‌کنند.






۸. برنامه‌ی CCleaner


خیلی به بهتر کار کردن سیستم شما کمک می‌کند. این برنامه تمام کوکی‌ها (Cookies)، سوابق (History)، فایل‌های غیرضروری و مانند آن‌ها را پاک می کند. این اطلاعات معمولا انباشته می‌شوند و سرعت کارکرد سیستم را پایین می‌آورند.

۹. Secunia PSI

برنامه‌ها اگر به روز نشوند، احتمال دارد که حفره‌های امنیتی به وجود بیاورند یا آن‌طور که باید، درست کار نکنند.


۱۰. برنامه‌ی پخش رسانه‌ی VLC Player

یک اشکال بزرگ ویندوز ۱۰ ضعف آن در اجرای فایل‌های DVD است. , نرم افزار وی ال سی برای اجرای فایل‌های صوتی و تصویری (Media) خیلی خوب کار می‌کند و آپشن‌های مناسبی برای تنظیمات دارد.
تمپوs...
ما را در سایت تمپوs دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنج tempos بازدید : 267 تاريخ : يکشنبه 7 مرداد 1397 ساعت: 12:44