سلام دوستان
طبق روندی که من در دیجی کالا دیدم اگر شما عضو نباشید لیست کالاهایی که به سبد کالا اضافه می کنید در یک Session نگه داری می شه و بعد ازتون می خواد که عضو بشید . ولی در صورتی که عضو باشید این اقلام سبد خرید همیشه برای شما در سبد خرید باقی می مونه تا اینکه یا خرید خودتون رو نهایی کنید و یا اونها رو حذف کنید .
برای این حالت افرادی که عضو هستند اطلاعات رو کجا ذخیره می کنه ؟ کوکی ؟ اگر کوکی ها روی سیستم طرف بسته باشند چی می شه ؟
یا از ذخیره سازی داخل دیتابیس استفاده می کنه ؟
ممنون می شم این مورد رو توضیح بدید
با تشکر
برچسب:
نویسنده: خنج
تاريخ: جمعه
29 دی
1396 ساعت: 10:59